Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 11:59 pm #222850
mostbet_cron
ParticipantPublicKlikam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO jest wszedzie — Book of Dead leci u mnie codziennie, aczkolwiek ostatnio czesciej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.