Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_boon
    Participant
    Public

Obstawiam tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, chociaz ostatnio bardziej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start to 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.