Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 12:02 am #222899
mostbet_qyol
ParticipantPublicObstawiam tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, chociaz od miesiaca bardziej klikam Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Powitalny to 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.