-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 12:02 am #222901
mostbet_jakr
ParticipantPublicSiedze tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca bardziej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Support odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.