Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 12:05 am #222953
mostbet_jxol
ParticipantPublicObstawiam tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO jest wszedzie — Book of Dead leci u mnie codziennie, aczkolwiek ostatnio bardziej klikam Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Bonus powitalny to 100% od pierwszej wplaty i do tego paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.