-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 12:09 am #223018
mostbet_kdkr
ParticipantPublicGram tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, choc od jakiegos czasu bardziej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.