Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 12:27 am #223368
mostbet_yton
ParticipantPublicKlikam tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. NetEnt dominuje — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, choc ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Bonus powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.