Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_vmEn
    Participant
    Public

Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca czesciej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty i do tego paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Support jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.