Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 2:34 am #223813
mostbet_vgEn
ParticipantPublicObstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. NetEnt siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca bardziej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.