-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 2:42 am #223833
mostbet_ytEn
ParticipantPublicSiedze tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, choc od miesiaca bardziej klikam Big Time Gaming. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Obsluga po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.