Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 3:16 am #223924
mostbet_teEn
ParticipantPublicGram tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play dominuje — Book of Dead leci u mnie codziennie, chociaz od jakiegos czasu bardziej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.