Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_alEn
    Participant
    Public

Siedze tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, choc ostatnio bardziej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.

Bonus powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Support odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.