Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 3:58 am #224108
mostbet_jbEn
ParticipantPublicKlikam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Yggdrasilu. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.