Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_coEn
    Participant
    Public

Klikam tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka robi robote — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.

Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. NetEnt dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, choc od jakiegos czasu bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Support jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.