Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_lfEn
    Participant
    Public

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Wczesniej gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.