-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:08 pm #214680
mostbet_ston
ParticipantPublicGram tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. NetEnt dominuje — Gates of Olympus to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl i do tego okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=mostbet-app-polska.pl]https://mostbet-app-polska.pl[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.