-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 4:44 am #224397
mostbet_ddEn
ParticipantPublicKlikam tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja daje rade — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=mostbet-pol.pl]https://mostbet-pol.pl[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.