Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:08 pm #214689
mostbet_aoEn
ParticipantPublicGram tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka daje rade — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play’n GO siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, choc od jakiegos czasu bardziej siedze na Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Bonus powitalny to 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.