-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 5:00 am #224495
mostbet_jiEn
ParticipantPublicObstawiam tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.