-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 5:01 am #224497
mostbet_duEn
ParticipantPublicGram tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. NetEnt dominuje — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca czesciej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.
Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl plus 250 free spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Czat z konsultantem jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.