Our Forums

Main page Forums Cycling Club mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_fpEn
    Participant
    Public

Siedze tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. NetEnt siedzi tam mocno — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, chociaz ostatnio czesciej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.

Pakiet na start to 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard czekalem dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.