Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 5:04 am #224522
mostbet_oaEn
ParticipantPublicObstawiam tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus to moj standard, chociaz ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Support po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.