Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_qqEn
    Participant
    Public

Gram tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Book of Dead leci u mnie codziennie, choc od miesiaca bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.