Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 8, 2026 at 5:16 am #224621
mostbet_qfEn
ParticipantPublicObstawiam tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus to moj standard, choc od miesiaca bardziej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Bonus powitalny to 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Czat z konsultantem jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.