Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_fvEn
    Participant
    Public

Gram tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.

Powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze 250 free spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.