Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_fvEn
    Participant
    Public

Klikam tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.

Pakiet na start wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.

mostbet_fvEn
    Participant
    Public

Obstawiam tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. NetEnt siedzi tam mocno — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.