Our Forums

Main page Forums Cycling Club mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_pyEn
    Participant
    Public

Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Play’n GO dominuje — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, chociaz ostatnio czesciej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.

Bonus powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.