Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_pjol
    Participant
    Public

Gram tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. NetEnt dominuje — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca bardziej siedze na Yggdrasilu. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Obsluga odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.