-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:11 pm #214775
mostbet_pjol
ParticipantPublicSiedze tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja robi robote — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca bardziej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty i do tego paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]mostbet apk[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
August 6, 2026 at 12:12 pm #214788mostbet_pjol
ParticipantPublicObstawiam tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Play’n GO siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, chociaz ostatnio bardziej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyplacam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.