Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_wxol
    Participant
    Public

Obstawiam tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, choc od jakiegos czasu bardziej klikam Yggdrasilu. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.