Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:13 pm #214802
mostbet_pyMr
ParticipantPublicGram tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca bardziej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Pakiet na start jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Support po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.