Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:14 pm #214831
mostbet_avol
ParticipantPublicKlikam tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek od miesiaca czesciej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.