Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_idkr
    Participant
    Public

Klikam tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca bardziej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.

Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Support odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.