-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:31 pm #215028
mostbet_rnol
ParticipantPublicGram tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka daje rade — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.
Powitalny to 100% od pierwszej wplaty plus paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.