Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_ocon
    Participant
    Public

Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play’n GO siedzi tam mocno — Book of Dead to moj standard, choc od miesiaca bardziej klikam Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Wager w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=mostbet-app-polska.pl]https://mostbet-app-polska.pl[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Support po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.