Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:39 pm #215134
mostbet_xron
ParticipantPublicKlikam tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. NetEnt dominuje — Book of Dead leci u mnie codziennie, choc ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.
Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyplacam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.