Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_uoon
    Participant
    Public

Gram tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Przedtem gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play’n GO dominuje — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio czesciej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Powitalny to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.