-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:41 pm #215161
mostbet_xron
ParticipantPublicGram tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt siedzi tam mocno — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.
Pakiet na start wynosi 100% do jakichs 1400 zl i do tego paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.