Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_elMr
    Participant
    Public

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca bardziej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.