-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:44 pm #215239
mostbet_ipMr
ParticipantPublicObstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz od jakiegos czasu czesciej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.
August 6, 2026 at 12:44 pm #215249mostbet_ipMr
ParticipantPublicGram tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO siedzi tam mocno — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, choc od jakiegos czasu czesciej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Support po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.