Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_fekr
    Participant
    Public

Klikam tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, choc ostatnio czesciej klikam Big Time Gaming. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.

Bonus powitalny to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.