Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:48 pm #215319
mostbet_hpol
ParticipantPublicSiedze tu od zeszlej jesieni i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, choc ostatnio bardziej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.
Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.