Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_fgkr
    Participant
    Public

Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Bonus powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.