Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_ejkr
    Participant
    Public

Gram tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Play’n GO siedzi tam mocno — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.

Pakiet na start jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.