Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_imEn
    Participant
    Public

Gram tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play’n GO siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.

Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Kase wyciagam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Support jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.