Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_lron
    Participant
    Public

Klikam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca bardziej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Bonus powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.