-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:56 pm #215467
mostbet_dnol
ParticipantPublicKlikam tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja daje rade — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, choc od jakiegos czasu czesciej siedze na Yggdrasilu. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
August 6, 2026 at 12:56 pm #215474mostbet_dnol
ParticipantPublicSiedze tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. NetEnt siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio czesciej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Support odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.