-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 12:57 pm #215481
mostbet_phkr
ParticipantPublicSiedze tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj apka daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek od miesiaca bardziej klikam Yggdrasilu. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
August 6, 2026 at 12:57 pm #215486mostbet_phkr
ParticipantPublicSiedze tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus to moj standard, chociaz od miesiaca czesciej klikam Yggdrasilu. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Support odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.