-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 11:12 am #214163
mostbet_zykr
ParticipantPublicSiedze tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz ostatnio czesciej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.