Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 1:19 pm #215885
mostbet_tdkr
ParticipantPublicObstawiam tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.